Díky své čtyřleté působnosti na pozici osobního kuchaře pana Karla Schwarzenberga jsem byl dne 2.11. pozván k přípravě slavnostní večeře ve stylu Schwarzenbergských pánů a to v krásném prostředí lovecké chaty na Hluboké. Pro tuto příležitost jsem si připravil křupavý křenový rohlíček s kysaným zelím, černý kořen pošírovaný ve slaném másle sypaný praženou strouhankou a alpským sýrem s vejcem 65/65, dále pak krémovou pramborovou polévku s praženými kroupy a čerstvou majoránkou, a jako hlavní chody jsem podával okouna s citronovou omáčkou, kapary a petrželovým bramborem, nebo ve slanině pečenou křepelku plněnou zauzeným kuřecím masem doplněnou o kroupové risotto s hřiby a křepelčí demi glace. Jako sladká tečka na závěr pak mé vyhlášené dukátové buchtičky se šodó a rumovým máslem.
Z této akce Vám přináším několik fotografií.
Radek