Po roce se opět vracím se svým street-food do Grandhotelu Pupp, a to v rámci 54. Mezinárodního filmového festivalu. Tradice tohoto mého „pouličního“ kuchařského kouzlení sahá již do roku 2015, kdy jsem v Grandhotelu Pupp působil na pozici šéfkuchaře.
Letošním zadáním jsou české produkty a česká kuchyně, proložená s unikátními a netradičními surovinami ze světa. Návštěvníkům MFFFKV tak představíme luxusní Radkův karamelizovaný bůček, dále Tatar alá staročeská kachna, novinku na českém trhu - jihoafrickou klobásu Boerewors z čerstvého farmářského masa připravenou na grilu a také boom letošního jara, jihoafrické sušené maso Biltong. To vše pak doplněné mojí oblíbenou asijskou kuchyní.
Pokud se tedy letos na filmový festival v Karlových Varech chystáte, zastavte se u mě a ochutnejte delikátní a speciálně pro tuto slavnostní příležitost připravené pokrmy velice zajímavých a neotřelých chutí.
Budu se těšit na viděnou!
Více informací o MFFKV naleznete na www.kviff.com/ a pokud Vás chuť jižní Afriky či sušené maso zajímá již nyní, pak určitě mohu doporučit www.biltongpremium.cz
Radek